De rivalen

Loraines books Loraines books
28 mrt 2023

VI Keeland op haar best! Humor, romantiek en scherpe dialogen.

Weston en Sophia hebben een grondige hekel aan elkaar. Hun opa’s waren ooit beste vrienden, totdat een ruzie hen uit elkaar dreef. Dan krijgen de families een luxehotel nagelaten uit een erfenis. Beide families hebben een even groot aandeel en willen de baas spelen in het hotel. Aan Sophia en Weston de taak om het hotel weer in de oude glorie te herstellen en een meerderheid in de aandelen te krijgen. De twee rivalen gaan vol passie de strijd aan. Sophia en Weston zijn tegenpolen, maar blijken zich ook ontzettend tot elkaar aangetrokken te voelen.

Als groot fan van VI Keeland moest ik natuurlijk ook ‘De Rivalen’ lezen. De boeken van VI Keeland staan altijd garant voor romantiek, een flinke dosis humor, geweldige personages en verhaallijnen met een diepere laag. Bij ‘De Rivalen’ is dit ook niet anders. Wat een heerlijk boek!

Sophia en Weston zijn hele verschillende personages, iets wat in hun karakters heel goed naar voren komt. Weston is in het begin wat mysterieus, je krijgt niet meteen hoogte van hem. Het is dan ook heel mooi dat VI Keeland je kennis laat maken met de kwetsbare kant van Weston. Zo krijg je meer begrip voor hem, maar krijgt het verhaal ook een emotionele lading.

Sophia is erg gedreven en heeft een duidelijk doel voor ogen. Door de wisselende perspectieven leer je Sophia goed kennen. Ook zie je de passievolle interactie tussen Weston en Sophia van dichtbij. Ze zijn aan elkaar gewaagd en doen zeker niet voor elkaar onder. Ze weten precies wat ze moeten doen en zeggen om de ander uit de tent te lokken. Het is dan ook fijn dat je afwisselend de situaties bekijkt. Je ziet precies welk effect ze op elkaar hebben. Iets wat als lezer heel leuk is om te zien en ook je aandacht bij het verhaal houdt.

VI Keeland weet hoe ze de chemie tussen Weston en Sophia van de pagina’s moet laten spatten. Het is een echte enemies-to-lovers. Door de geweldige chemie komen ook de spicy scenes tot hun recht. Ze zijn hot en komen op de perfecte momenten in het boek voor.

Op sommige momenten ging het verhaal mij iets te snel. Er werd dan over momenten heen gepraat. Ik had dan juist graag meer over deze momenten gelezen omdat ik denk dat je de personages dan nog beter had leren kennen.

‘De Rivalen’ is een boek dat je niet weg kan leggen en met veel plezier leest.
Van mij krijgt hij dan ook ****!

Meer recensies van Loraines books