Smoky Darling!
‘Smoky Darling’ is een boek vol romance, spice en spanning!
Elouise is al sinds haar zevende verliefd op Beckett. Op haar vijftiende brak hij haar hart en beloofde Elouise zichzelf Beckett te vergeten. Dit lukt goed, tot hun wegen zich een aantal jaar later weer kuisen. Niets zal Beckett nu tegenhouden om Elouise voor zich te winnen.
Elouise is een geweldig personage! Ze kan op momenten heerlijk awkward zijn en ze zegt wat ze denkt. Iets wat haar nog wel eens in ingewikkelde situaties verzeilt laat raken. Ze bekijkt alles vol humor en haar droge opmerkingen laten je in lachen uitbarsten.
Beckett is het complete tegenovergestelde van Elouise. Dit zorgt voor geweldige confrontaties tussen beiden. Beckett is vastbesloten Elouise voor zich te winnen, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Het verhaal leest zich dan ook als een trein, er gebeurt steeds iets nieuws.
In het verhaal wordt er afgewisseld tussen het perspectief van Beckett en Elouise. Zo krijg je voldoende tijd om beiden goed te leren kennen. Je krijgt een beeld bij beiden en ziet ze voor je tijdens het lezen. Alleen vond ik de uitspraken die Elouise en Beckett soms deden niet altijd bij hun leeftijd passen. Het was wat te onvolwassen voor hun leeftijd. Vooral tijdens de steamy scenes haalt dit je even uit het verhaal.
De steamy scenes zijn wel heel hot en komen frequent voor in het verhaal. Vooral de chemie en passie tussen Beckett en Elouise komt dan tot een spicy conclusie. S.J. Tilly weet hoe ze de erotische spanning moet opbouwen.
In het verhaal zitten een aantal onverwachte wendingen waardoor je nog sneller gaat lezen. Je moeten weten hoe het afloopt. S.J. Tilly zet je een meermaals op het verkeerde been. Dat maakt het verhaal ook zo leuk!
Ik heb genoten van ‘Smoky Darling’, van mij mocht alleen het taalgebruik van de personages iets meer aansluiten bij hun leeftijd. Het boek krijgt van mij dan ook ***,5.