Dit is liefde!
Dit boek stroomt over van de liefde, een bommetje liefde voor vrienden, familie en geliefden, wat wil je nog meer?
Rozemarijn is een happy single en werkt in een zaak waar ze maatpakken ontwerpt. Samen met haar vriendinnen gaat ze graag op stap en ze geniet van alle vrijheid die het single leven met zich meebrengt. Af en toe een man mee naar huis, want een burgerlijke relatie, daar zit ze echt niet op te wachten. Wanneer haar vriendin Nikita gaat trouwen mag ze samen met Mindel, de zus van dooie Dirk, het vrijgezellenfeest organiseren. Ze hebben al snel een hele goede klik en ook haar nieuwe fling Magnus bezorgd haar vlinders. Wat wil Rozemarijn nog meer? Weet ze dat zelf wel, kiest ze The road Not Taken?
Nadat iedereen het al gezegd heeft wil ik ook nog eens zeggen dat de schrijfstijl van Lisette hilarisch is. Zo grappig, gevat en vol met heerlijke dialogen waardoor mijn man zich meerdere malen afvroeg waarom ik hardop zat te lachen. De woordkeuzes (want een knappe man kan gewoon onomstotelijk appetijtelijk zijn!), bijnamen (Naar-Omi) en de vergelijkingen waarop Lisette ons trakteert maakt wel duidelijk hoeveel fantasie en kronkels in haar hersenen ze moet hebben, ik hou ervan!
‘Zijn mond hangt een klein stukje open en hij kijkt alsof hij net ontdekt heeft dat het geheime ingrediënt van zijn favoriete cocktail wc-Eend is- en hij toch overweegt er nog eentje te nemen.’
De personages zijn weer perfect voor dit verhaal en je merkt al snel dat Rozemarijn op een punt is in haar leven waar ze gaat twijfelen aan een heleboel dingen. Vriendschappen, haar baan en de liefde, welke kant wil ze eigenlijk op met haar leven? Dankzij haar lieve familie, oude en nieuwe vrienden en haar lover Magnus komt ze steeds meer tot haar kern. De spanning wordt steeds meer opgebouwd en Lisette werkt (ook letterlijk) naar een hoogtepunt toe.
Want naast de enorme hoeveelheid liefde, spat er ook behoorlijk wat spice van de bladzijdes. Lisette sluit de deur van de slaapkamer (of badkamer of toilet) niet en je voelt de vlinders en het verlangen tijdens de steamy scènes.
Na het lezen van dit boek zul je nooit meer met dezelfde ogen naar 10 Things I hate about you kijken en je zult altijd aan dit boek denken als je hoort;
‘You’re just to good to be true, can’t take my eyes off of you…’
Echt wat een heerlijk verhaal!