Echt een boek voor de jeugdige lezer!
Quinn en Aaron zijn populaire youtubers en posten dagelijks grappige filmpjes op Youtube maar ook op instagram en TikTok. Hun eerder boek Offline werd meteen verslonden in mijn klas, dus ik denk dat ze wederom ook enthousiast zullen zijn over dit nieuwe boek.
Een boek over Quinn Bezemer en Aaron Bezemer, die samen een grote droom hebben; De award winnen voor het beste YouTube-kanaal! Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar, en de concurrentie is groot! Kun ze op tegen al dit YouTube geweld?
Dit grappige avontuur leest meteen vlot weg. De afwisseling tussen langere teksten en stukken van het verhaal in stripvorm is zeer aangenaam en ook de vormgeving zorgt ervoor dat het een aantrekkelijk boek is om in te lezen. Met kleur, verschillende lettertypes en groottes en leuke illustraties wordt het hilarische verhaal ondersteund. Echt mijn complimenten!
Deze luxe uitvoering met harde cover en helemaal in fullcolour trekt meteen je aandacht en deze bekende tweeling weet hoe ze de jeugd aan het lezen krijgen. De situaties waarin ze belanden zijn soms herkenbaar en soms bizar en spannend. Het is niet echt leuk als een van de twee gevraagd wordt om aan te sluiten bij een concurrent. Gaat dat goed komen tussen de jongens? Dat is natuurlijk de vraag.
Als je wel houdt van dit wereldje en daarnaast ook van humor en spanning dan is dit verhaal echt een aanrader voor je, of voor je kinderen natuurlijk. Naast Quinn en Aaron kom je ook de andere bekende typetjes tegen zoals Mavin, Max, Bram Boterham en Sjaak!
. Dit is een dikke aanrader voor jonge kinderen, zelfs als ze niet van lezen houden! En komt er nog een nieuw deel?