Verslavend goed!

Manon Manon
16 mrt 2025

Na de megacliffhanger van deel 2, die niet te doen was overigens, kon ik niet wachten om deel 3 in handen te hebben en jeetje wat was het weer heerlijk.

Deze serie is verslavend, echt alles zit erin. Drama, intriges, verboden liefdes, spanning en heel veel liefde. Ik ben echt fan van deze serie!

In dit laatste deel worden Helena en Jess wederom enorm op de proef gesteld. Net nu het allemaal leek goed te komen wordt Jess aangevallen en is het maar de vraag of en hoe hij het overleefd. Na een zware tijd voelen de twee zich meer dan ooit verbonden maar o zo ver verwijderd van elkaar. Waarom mag hun liefde niet bestaan, wie wil er koste wat kost niet dat Helena en Jess bij elkaar zijn en waarom niet? Helena en Jess willen antwoorden op deze vragen en dat is niet zonder gevaar.

Vanaf bladzijde 1 zat ik meteen weer in het verhaal. Eindelijk kregen we antwoorden op de vragen die in ons hoofd zaten na de gigantische cliffhanger van deel 2 maar we zijn er nog niet. En dat laat de auteur ons zeer goed voelen. De spanning en de frustratie van het niet bij elkaar kunnen zijn ligt aan de oppervlakte en is zo goed voelbaar. Het mysterie rondom de dood van Valerie en Adam sijpelt nog steeds door en ook daar wil je als lezer graag antwoorden op.

De sfeer van de high society en upperclass is aanwezig en de vete die tussen de families Weston en Coldwell blijft voortduren. Ik heb met open mond gelezen van verbazing en werd wat ongeduldig tijdens het lezen omdat ik uitkeek naar het plot waarmee alles duidelijk zou worden. Met een langzame opbouw waarin Jess en Helena ook mooie momenten beleefden samen kwamen we steeds dichter bij het einde. En dat einde kwam als een verrassing, een plot dat ik niet zag aankomen en het verhaal rond maakte.

Wederom heb ik zitten smullen van dit verhaal me de zo sterke titel; Westwell en mijn liefde voor Helena en Jess, een verhaal waarvan ik ben gaan houden, waarvan je hart sneller gaat kloppen en wat je achterlaat met een warm gevoel!

‘Als je de persoon treft die alles op de wereld voor je is, zul je altijd bang zijn. En tegelijkertijd nooit meer.’

Meer recensies van Manon