Daten tussen de geiten

Marieke Douwes-Fransz 11 februari 2023 Auteur
Ik ben zelf geen fan van reality tv. 'Boer zoekt vrouw' heb ik 2 keer gezien en 'Heel Holland Bakt' ken ik alleen van naam. Zo. Dat dat maar gezegd is.
Maar als iets me om zou kunnen buigen zou het dit boek van Yvonne zijn. Want wat is dit een leukerd geworden! Daten tussen koeien en geiten (yes!!) was nog nooit zo leuk. En wat ik vooral heel fijn vond was dat alle personages zo uit het leven gegrepen lijken te zijn. Heerlijk. Ze zijn echt en gaan dus lekker dicht onder je huid zitten. Want wees eerlijk: iedereen herkent zich wel een beetje in de gracieuze blunders van Floor. Ik wel tenminste. En oooh, die lieve medeslachtoffers. Tenminste, zo noem ik de overige deelnemers eventjes. Want af en toe wilde ik ze gewoon ontvoeren, terug naar het echte leven. Vertrek en wees gelukkig! Maar ja, dat kan natuurlijk niet op de eerste pagina, haha!
Ik heb genoten van dit eerste deel van 'Studio Holland' en ben heel benieuwd naar de volgende delen!

Meer recensies van Marieke Douwes-Fransz