Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Jullie allebei

Marieke Leest 27 mei 2023
Met een spannend begin van dit boek, een vrouw die vastgebonden wakker wordt in een lege kamer en zich niet kan herinneren hoe ze daar gekomen is, werd ik onmiddellijk in het verhaal getrokken.

Daarna is er best wel een lange opbouw van het verhaal waarin je een zicht krijgt op de levens van Leigh en Kai. Een zicht op hoe ze leven, wie hun gezin is, over de band met hun ouders,… maar het was zeker niet langdradig. Ik vond het wel fijn lezen, ook al is er weinig spanning in dit deel.

Tot er al een eerste plottwist komt. Deze eerste van vele plotwendingen maakt dat het verhaal nu een heel andere richting inslaat. Vooral de psychologische spanning wordt hiermee opgevoerd. Ondanks dat de auteur probeert om iedereen verdacht te maken, had ik de uiteindelijke dader wel al heel lang in het oog.

Het einde voelde een beetje afgeraffeld. Er had best meer tijd ingestoken mogen worden in de afloop van deze thriller. Maar desondanks vond ik het een leuke psychologische thriller en zal ik zeker meer lezen van deze auteur.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Marieke Leest

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.