Advertentie

"Wauw, wat een boek!": dat was mijn eerste gevoel na het omslaan van de laatste pagina.

Het verhaal begint met de begrafenis van Will Kleins moeder. Hij en zijn vriendin, Sheila, neuzen eens door de spullen van zijn moeder en vinden een foto van zijn lang verloren gewaande broer, Ken. Ken moest 11 jaar geleden vluchten voor de politie omdat ze hem ervan verdachten een meisje uit de buurt en bovendien Wills ex-vriendin, Julie Miller te hebben vermoord. Diezelfde avond vertrekt zijn vriendin Sheila en even later staat de FBI aan zijn deur. Na deze vreemde gebeurtenissen beslist Will om samen met zijn goede vriend Squares en Katy Miller, Julies zus, op zoek te gaan naar de waarheid...

Dit boek leest als een trein en Harlan Coben hanteert een zeer aangename schrijfstijl. Dit draagt ertoe bij dat je het boek liefst in één keer uitleest. Bovendien is het boek onderverdeeld in vrij korte hoofdstukken, wat het ook makkelijker maakt om te lezen als je niet de tijd hebt om het in één ruk uit te lezen :)

Je moet je aandacht er goed bij houden want er zijn heel wat verrassende wendingen. Dit maakt dat de spanning gradueel wordt opgebouwd. Eerst leer je beter de personages kennen en zo slepen zij je volledig mee in hun verhaal.

Normaal heb je op het einde al een bepaald idee van hoe het boek zal eindigen. Hier is niets minder waar. De grootste plotwendingen staan voor je klaar in de laatste bladzijden van het boek! Ondanks deze verrassingen en onverwachte wendingen zorgt Coben ervoor dat je de rode draad niet kwijt raakt.

Dit boek zal je vast en zeker niet teleurstellen, enjoy!

Reacties op: Meteen fan van Harlan Coben!

714
Spoorloos - Harlan Coben
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners