Advertentie

Dit boek is voorzien van het FSC keurmerk. Dit garandeert dat het gedrukt is op milieuvriendelijk papier.

Een tip: laat de kinderen eerst de plaatjes zonder tekst bekijken en laat ze raden waar het verhaal over gaat. De mooie illustraties nodigen zonder meer uit om de fantasie op los te laten. Ze zijn een belangrijk onderdeel van dit boek. Daarna kan de CD gedraaid worden. Daarna kan de CD gedraaid worden. De kinderen maken op deze manier op een speelse manier kennis met (licht-)klassieke muziek terwijl hun fantasie geprikkeld zal worden. Ook het stellen van een vraag stimuleert de fantasie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een filosofische vraag. Dit prikkelt het denkvermogen en vaak ook de fantasie van kinderen.
Zorg dan dat je als volwassene doorvraagt over de ideeën van het kind. Op deze manier worden kinderen steeds gestimuleerd om verder te denken of het van een andere kant te bekijken.

Het is belangrijk om de tijd te nemen om samen met uw kind(eren) te kunnen genieten van dit bijzondere kijk- en luisterboek. Dit boek is ook heel geschikt om een aantal maanden later samen nog een keer te bekijken en te luisteren naar de CD. Je zult zien dat de kinderen dan met andere verhalen op de proppen komen.

Ik heb werkelijk genoten van dit boek en waardeer het met vijf stralende sterren.

Reacties op: Een uniek luister-, kijk- en fantaseerboek!

1
Ezelsoortjes - Aukelien Kleinpenning Sanne Zweije
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken