Advertentie

Dit boek is een heerlijke feelgood. Alles zit er ook eigenlijk in. Trouw, ontrouw, ongewenste zwangerschappen, (on)mogelijke liefdes, wraak enz enz.
Hoewel dit boek zich afspeelt in de jaren 60 is het heel eigentijds geschreven. Als lezer is het heel herkenbaar en goed af te zetten in deze tijd. Dit alles met de charmes van de jaren 60 en hoe er gedacht werd over de verhouding tussen mannen en vrouwen.

Linda krijgt in korte tijd de dood van haar vader en van haar oma te verwerken. Daarbij komt dat haar vader voor 80% eigenaar was van hotel Flanagan. De beide neven van Linda zijn voor de andere 20% eigenaar van het hotel en vast van plan om Linda het leven zuur te maken om haar het hotel afhandig te maken. Ze onderschatten Linda echter, en als haar oudste neef een onvergeeflijke fout maakt weet Linda hoe te reageren.

Het boek zit heel goed in elkaar en leest erg makkelijk weg. En het heeft ook wendingen die je niet zo snel verwacht. Mooi ook hoe is beschreven hoe een vrouw aan de top zich staande moet houden in de maatschappij maar ook tegen welke problemen ze aanloopt. Ze weet deze problemen goed te pareren. Heerlijk boek om te lezen.

Reacties op: Welkom in hotel Flanagan

307
Welkom bij Hotel Flanagans - Åsa Hellberg
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken