Advertentie

Sharon Mason en haar man Barry geven een tuinfeest. Paniek breekt uit als blijkt dat hun dochtertje Daisy op enig moment verdwenen is. Zij lijkt in rook te zijn opgegaan. Beide ouders waren in de veronderstelling dat zij Daisy tijdens het tuinfeest nog hadden gezien. Immers, Daisy zou gekleed zijn in een madeliefkostuum. Al gauw blijkt dat Sharon en Barry zich hebben vergist, want het madeliefkostuum werd gedragen door Millie, een vriendin van Daisy. Aanvankelijk lijkt het erop dat Daisy tijdens het tuinfeest is verdwenen, maar al gauw blijkt het toch anders in elkaar te zitten dan werd gedacht.

Door Inspecteur Adam Fawley, werkzaam bij de Thames Vally Police en zijn team wordt een onderzoek ingesteld.
Het blijft niet alleen bij de verdwijning van Daisy. De ellende wordt voor de ouders van Daisy nog groter als er in hun huis brand ontstaat, dat vermoedelijk opzettelijk door brandstichting is veroorzaakt. Gelukkig kan Sharon en haar zoontje Leo het brandende huis op tijd verlaten.
Fawley gaat ervan uit dat de dader van de verdwijning in de regel dicht bij huis moet worden gezocht. Fawley lijkt gelijk te krijgen als bij Barry op zijn telefoon zaken worden aangetroffen die niet deugen. Barry ontkent echter iets met de verdwijning van zijn dochter te maken te hebben.

DICHT BIJ HUIS, geschreven door CARA HUNTER, is subliem geschreven. De verhoren c.q. interviews van sommige personages, doen professional aan.
Opvallend zijn de vele twitter- facebook berichten. Wel actueel, maar hinderlijk tijdens het lezen. Je hebt de neiging om die over te slaan. De open einden van sommige hoofdstukken maken het erg spannend.

Reacties op: Verdwenen en in rook opgegaan.

97
Dicht bij huis - Cara Hunter
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker