Feelgood in Starbounre
Nella is de persoonlijke assistente van Tommy, ze is zijn rechterhand. Ze is een meester in het oplossen van alle problemen die zich voordoen. Ze neemt haar werk aux serieux in tegenstelling tot haar baas de flamboyante Tommy. Hij neemt het niet zo nauw en zet zijn collega-concurrent een hak. Voor Tommy is er geen andere uitweg dan zijn land te verlaten. Daardoor geraakt Nella haar baan kwijt. Gelukkig vindt ze gauw een andere job in een hotel maar dit bevalt haar niet. Wanneer ze de kans krijgt om in een luxe resort in Cornnwall als manager te werken, aarzelt ze niet. Alleen is er wel een probleempje, Nick wordt haar nieuwe baas. Hij is de man die ze een tijdje geleden ontmoette en die haar hart deed sneller slaan. Maar verliefd worden op jouw baas vindt ze not done. Zal Nella haar gevoelens voor Nick kunnen blijven negeren of zal de hollywoodster Lizzie met haar charmes het hart van Nick kunnen veroveren?...
Wie kent Jill Mansell nu niet? De populairste feelgoodauteur ter wereld. Ze schreef al meer dan 30 bestsellers die in meerdere talen werden vertaald.
‘Denk je ook wel eens aan mij?’ is een small-town romance dat zich afspeelt in het cosy Starbourne. Het is een klein rustiek dorpje waar iedereen elkaar kent. Elke beweging, elke verandering gaat niet ongemerkt voorbij. De auteur beschrijft het dorpje in Cotwolds zo mooi dat je al bijna zin krijgt om daar ook eens op vakantie te gaan. Niet alleen de omgeving wordt uitvoerig beschreven ook de karakters van de vele personages worden uitgediept. Het verhaal draait rond Nick en Nella maar de andere personages maken het verhaal compleet. De actrice Lizzie, weduwnaar Matthew en zijn dochter Maeve, de broers Hugo en Tristan, Esme die de pub runt, ghostwriter Cami, de flamboyante Tommy, de oude Jed die niet vies is van mooie jonge vrouwen, … Elke personage geeft Jill evenveel aandacht. Ze kunnen hun eigen verhaal vertellen. We leren hun verleden kennen, hun angsten, hun twijfels, hun verdriet. De auteur springt van de ene personage naar de andere en laat hen zoveel meemaken. Hilarische scènes wisselen elkaar af met droevige momenten. De auteur verweeft hun verhalen mooi met elkaar zodat je het gevoel krijgt dat je hen allen heel goed kent. Net dat zorgt ervoor dat je de personages in je hart sluit en het boek nauwelijks kan wegleggen.
Last van een dipje ? Lees dan ‘Denk jij ook wel eens aan mij’, een hartverwarmende cosy feelgood, het ideale medicijn om je weer op te beuren.