Liefdesverhaal met humor

SaliReads 13 mei 2025
Ik vond dit verhaal heel leuk, met humor geschreven en heel beeldend. Ik zag alles voor me gebeuren en heb op momenten ook echt gelachen. En kom op, een petiterige vrouw die bodyguard is i.p.v. een hulky man..... mijn innerlijke feminist staat te juichen.

Hannah gaat door een moeizame tijd als ze door haar baas gevraagd wordt de beveiliging van een filmster op zich te nemen. De filmster in kwestie, Jack, heeft alleen één eis, zijn familie mag niet weten dat Hannah zijn bodyguard is. Zijn voorstel is om haar voor te stellen als zijn vriendin. Ze gaat er met tegenzin in mee.
Jack is niet de oppervlakkige man die ze dacht dat hij zou zijn. Hij is zorgzaam, grappig en ziet veel meer in Hannah dan zij toe wil geven.
Jack draagt ook een geheim met zich mee wat als een rode draad door alle aspecten van zijn leven loopt. Hannah helpt hem op een manier die nieuw is voor Jack, maar andersom helpt hij Hannah ook. Ze wil er niet aan toegeven, maar haar gevoelens voor Jack veranderen hoe langer ze tijd met hem doorbrengt.

De schrijfstijl is heel fijn, Hannah als personage praat tegen je als lezer waardoor je niet alleen van een afstand het verhaal volgt maar er bijna onderdeel van wordt. Fake dating is een van mijn favoriete tropes, tel daar de schrijfstijl, humor en omgekeerde rolverdeling en ik ben een "happy reader".
De epiloog had wat mij betreft niet gehoeven, maar dat is persoonlijk. Dit is een heerlijke romcom die je meeneemt naar een ranch in Texas, je de ins and outs van het "persoonsbeveiliger" vak leert en je glimlachend de bladzijden om laat slaan. Geen spice maar wel echt een lovestory.

Meer recensies van SaliReads