The terminal list
Tijdens hun laatste missie werd het team van luitenant-commandant James Reece gedood in een catastrofale hinderlaag. Op de dag van zijn thuiskomst in Amerika wordt Reece ontslagen. En thuis wacht hem een derde tragedie, gruwelijker en persoonlijker dan alles wat hij in vijandelijk gebied heeft meegemaakt.
Nu hij alles is verloren en niet langer gebonden is aan de militaire regels neemt Reece het heft in eigen hand om de mensen die hem ontnomen zijn te wreken. Aan de hand van de kennis die hij heeft opgedaan bij de SEALs maakt hij een lijst met vijanden om ze een voor een op te sporen en uit te schakelen.
Reece zorgt er door zijn acties voor dat hij veel invloedrijke mensen tegen de haren in strijkt, tot in de hoogste regionen van de regering.
'The terminal list' begint met een interessante proloog. Vervolgens maak je een sprongetje naar drie maanden eerder en lees je over de missie die Reece in Afghanistan heeft. Helaas gaat deze helemaal mis en heeft Reece een zware klap te verduren. Maar dit blijkt niet de enige klap te zijn.
Thuis staan er nog twee enorm schokkende gebeurtenissen op hem te wachten en ondertussen is zijn eigen gezondheid ook nog eens heel erg slecht. Reece heeft dus enorm veel te verduren en totaal niets meer te verliezen.
Hij besluit dan ook wraak te nemen op de mensen die deze ellende hebben veroorzaakt en hij maakt een lijst van alle mensen waarop hij wraak wil nemen.
Normaal gesproken ben ik niet zo van Navy Seals verhalen of wat met de regering te maken heeft, maar ik kreeg dit boek als verrassing van @boekerij en wilde het toch een kans geven.
Eigenlijk ben ik aangenaam verrast en merkte ik dat Jack Carr een hele fijne schrijfstijl heeft. Vanaf het begin word je al het verhaal ingezogen en gebeuren er ontzettend veel dingen.
Mocht dit normaal gesproken een genre zijn dat je graag leest, dan raad ik je dit boek zeker aan! Ondanks dat het niet helemaal mijn smaak is, vond ik toch dat er verrassend goede stukken in zaten! Dus de echte liefhebber zal dit verhaal zeker goed vinden.
Ik denk ook dat dit verhaal het heel goed zou doen in de bioscoop!
Verder wil ik @boekerij bedanken voor het recensie-exemplaar!
Beoordeling: 3,5
Ik denk ook dat dit verhaal het heel goed zou doen in de bioscoop!
Verder wil ik @boekerij bedanken voor het recensie-exemplaar!
Beoordeling: 3,5