Knusse, winterse feelgoodnovelle
Wanneer haar vertrouwen in de liefde wordt geschonden laat Floor alles achter zich en vertrekt ze naar het winterse Zweden.
Tussen besneeuwde landschappen, knusse stuga’s en nieuwe ontmoetingen zoekt ze naar rust en zichzelf. Maar wanneer twee totaal verschillende mannen haar hart in verwarring brengen, staat ze voor een keuze: durft ze opnieuw te vertrouwen en haar hart te volgen, of blijft ze vasthouden aan wat veilig voelt?
Wat een heerlijk feelgoodnovelle! Poedersneeuw en pistenbully’s is zo’n verhaal waarbij je meteen in een winters landschap stapt en alles om je heen even vergeet. Sonja Van Strien heeft een schrijfstijl die zo beeldend is dat je de sneeuw bijna onder je voeten hoort kraken en de frisse berglucht kunt inademen. Echt zo’n boek dat zich als een film voor je ogen afspeelt.
Een extra glimlachmoment voor mij: mijn naam komt voor in het boek. Oké het is de naam van een hond maar eerlijk?
Ik vond het alleen maar leuk en hartverwarmend.
Dit verhaal is het perfecte tussendoortje.
Ik had het in nog geen twee uur uit, ideaal om te lezen met een grote tas thee op de bank, onder een dekentje, terwijl de wereld even pauze neemt. Licht, romantisch en precies wat je nodig hebt als je zin hebt in een fijn ontsnappingsmoment.
Kortom: een knusse, winterse feelgood die je met een warm gevoel achterlaat. Absoluut een aanrader voor iedereen die houdt van romantiek, sfeer en een vleugje sneeuwmagie.