Hardop lachen!

TalkBooksWithMeli TalkBooksWithMeli
27 mrt 2026

Ik kreeg van Z&K een recensie-exemplaar voor het tweede deel in deze serie, dus ik moest eerst nog even deel 1 lezen, mijn allereerste Lucy Score boek! En ik baal een beetje dat ik deze auteur pas nu ontdek, want zij schrijft echt hilarisch!

In het eerste deel van de interconnected standalone serie Story Lake, volgen we auteur Hazel. Recent gescheiden van haar man, maar gebonden aan een uitgeverscontract. Er moet een nieuw boek komen. In de hoop ergens anders dan in NYC inspiratie te vinden, koopt ze halsoverkop een huis in Story Lake Pennsylvania, zonder dat ze er ooit is geweest.

Haar aankomst in het dorp is op zijn zachts gezet memorabel, en de rest van de dorpsbewoners kijken haar met argwaan aan. Maar Hazel wil alleen maar geaccepteerd worden.

Langzaamaan wint ze de harten van haar medebewoners, en ook die van Cam Bischop, de woest aantrekkelijke, maar grumpy aannemer. Ze vertelt hem dat ze inspiratie nodig heeft voor haar nieuwe boek, en hij besluit haar te helpen.

Nou we kunnen allemaal 1+1=2 doen, dus we weten wel hoe dat gaat eindigen! Ondanks het enigszins voorspelbare einde, was het een heerlijk verhaal, vol met small-town romance, knappe mannen, en grappige gebeurtenissen, ik heb een aantal keer zelfs hardop moeten lachen!

Meer recensies van TalkBooksWithMeli