Stadium 4 en voortgang met ziekte
Uitzaaien Robert Haasnoot
Paperback 163 bladzijden
Uitgeverij Magonia
In juni 2022 werd bij Robert Haasnoot vierde stadium longkanker vastgesteld.
We volgen in deze roman Robert en zijn kinderen en goede vriendin en vrienden op zijn weg in het ziekenhuis met allerlei therapieën.
Een weg die voortgaat ter voorbereiding naar de dood en afscheid van zijn geliefden en het leven. Palliatieve terminale fase is wel van toepassing ondertussen. De gedachten aan opname in een hospice komt zeker voorbij.
Met de nodige humor, terugblikken verleden, maar zeker niet sentimenteel, leggen wij als lezers deze reis samen met Robert en zijn geliefden af.
Van terminaal naar palliatieve zorg en hoe verder want stadium 4 is vooralsnog niet snel dodelijk. Sterker nog er is een toenemende hoop op genezing. Na de nodige confrontatie met zijn mogelijke dood blijft hij uiteraard onder behandeling in zeer positieve zin.
Lees het verhaal van ontdekking, therapieën, de dood of toch blijven leven. Is er sprake van respijt termijn of puur herstellen van een ziekte ( longkanker )of zo goed mogelijk herstel en weer voortgaan met je leven inclusief werk en schrijversvak.
Heel bijzonder om dit boekte lezen dat in drie weken is geschreven en Robert kreeg al een mededeling dat hij zich moest richten op een veel langere tijd van leven.
Objectief, eerlijk oprecht duidelijk geschreven roman over stadium 4 en hoe nu verder nadat de kanker uitzaaiingen flink geslonken zijn.
Sterkte met de voortgang Robert, zeer positieve instelling.
Paperback 163 bladzijden
Uitgeverij Magonia
In juni 2022 werd bij Robert Haasnoot vierde stadium longkanker vastgesteld.
Sterkte met de voortgang Robert, zeer positieve instelling.