Te grappig, voor mij pure feelgood ondanks, zelfspot, bewoordingen, omschrijvingen, geweldig

Venna Venna
19 mrt 2021

Wat heb ik gelachen. Wat een beschrijvingen. Hoe komt de schrijfster erop. Vaak teruggespoeld om aan thuisfront te vertellen, te herhalen. Of zelf nog eens terug te luisteren. Deel over borsten vond ik hilarisch maar zoveel andere stukken idem. Te grappig. Voor mij was dit pure feelgood. Gewoon niets geromantiseerd maar hoe het is of deels of kan worden of zijn. Heerlijk, zelfspot. Niet jammeren over alles minder wordt, maar zo beschrijven dat het lachwekkend is en normaal wordt. En jezelf niet of minder schaamt omdat je leest of luistert en blijkbaar delen normaal zijn. En dan met die woorden gewoon kan lachen om mn borsten die gaan hangen. Jammer zo kort genot, niet een lang verhaal c.q. dik boek, maar misschien te lang dan weer te snel langdradig. Geen idee. Dit was in ieder geval in een ruk uit en puur genieten. Misschien dat ik hem nog eens beluister en dat doe ik niet snel, maar dit neigt er wel naar. Dank voor dit super leuk beschreven en voorgelezen boek.

Meer recensies van Venna