Een schitterend debuut
Deze heb ik bij mijn vorige bibliotheekbezoek opgepikt nadat ik heel wat posts op mijn sociale media had zien voorbijkomen. Ik hou er ook van om Nederlandse en Belgische auteurs te leren kennen, dus een ideale match!
Ik heb zeker en vast genoten van dit boek en het pas een perfect tussendoortje als het over lezen gaat. De setting was leuk en uniek, dus dat kon me ook al veroveren. Het boek heeft ook eerder kortere hoofdstukken en daar ben ik zelf ook wel fan van. Het boek is ook heerlijk neutraal geschreven. Huh, neutraal, wat bedoel je? Het boek heeft een Nederlandse auteur en soms is dan het Nederlands heel Nederland Nederlands, wat voor een Vlaming als mezelf soms een beetje gek leest. Dit boek had hier in mijn ogen echt totaal geen last van, dus zeker op dat vlak ook een voltreffer.
De personages zijn heel uiteenlopend geschreven, van Amys zelfingenomen moeder, tot de unieke gezinssituatie van Lennon. De relatie tussen Amy en Lennon werd ook heel hard 'on page' ontwikkeld en daar was ik ook zeker voor te vinden. Dit voelt voor mij persoonlijk altijd veel intiemer en duidelijker en was fijn om ook eens tegen te komen.
Conclusie: een heel leuk boek met interessant personages. Als je komt voor de spice, dan zit je aan het foute adres, maar blijf zeker voor de romance want die is eens zo leuk te lezen op de pagina's!