Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Feiten. Vraag 8 - Onwaarschijnlijk of niet?

op 23 juni 2018 door

Vraag 8.a. Als je het boek onbevangen had gelezen zou je denken dat de auteur wel heel erg veel fantasie heeft. Het is een onwaarschijnlijk verhaal. Iemand die met zoveel cash geld een bankfiliaal uit loopt. Nu je de ware geschiedenis achter ‘Bluf’ kent is duidelijk dat het allerminst fantasie is. Hoe is het mogelijk dat Willem slaagt in de uitvoering van zijn plannen?

Vraag 8.b. Geeft Guy Prieels tussen de regels kritiek op de maatschappij, de rechtspraak, de politie, het bankwezen, bobo’s? Kun je dat met een voorbeeld staven? Lees bijvoorbeeld de passage over de rechtszitting in hoofdstuk 56 eens terug. Guy Prieels weet van een ‘duffe’ rechtszitting een sprankelend gebeuren te maken.

Vraag 8.c. In bijgaand artikel zie je onderzoeksrechter De Wilde. Vergelijk de beschrijving van Ninette De Vilder eens met de foto van De Wilde. Heeft Prieels haar treffend beschreven of niet? Als je de foto die boven deze vragen staat uitklapt krijg je een betere foto van De Wilde te zien.

3bc4e9ad227f668c976ca40251e70a57.jpg



Reacties op: Feiten. Vraag 8 - Onwaarschijnlijk of niet?

Meer informatie