Advertentie

Uitdaging 1 (met dank aan Evy)

op 16 mei 2018 door

Terwijl we met zijn allen in spanning afwachten tot het boek op de deurmat valt (behalve Guy Doms; die is zo sportief om zijn gesigneerde exemplaar ongeopend voor zich te laten liggen en weerstaat de verleiding om te beginnen) heeft Evy me uitgedaagd. Vooruit dan.

Guy Prieels, zoals je in het artikeltje dat ik geschreven heb kunt lezen, wordt geroemd als verteller. Maar wisten jullie dat het vertellen hem al heel lang in zijn bloed zit en hij ook in de zestiger jaren van de vorige eeuw (voor sommigen van jullie is dat heeeeel lang geleden; voor mij is dat mijn jeugd) cabaretier was, zelfs laureaat in een liedjeswedstrijd werd. In 1966 verscheen van hem de EP ‘De Kleine Prins.’  Misschien verwijst dat wel naar het gelijknamige boek. Via deze link begint meteen het lied ‘De Biechtelingen’ te spelen. Als je naar de tekst luistert, zou dat dan enig raakvlak kunnen hebben met ‘Bluf’? Wie reageert? Roddel er maar op los, om met Evy te spreken!

En als je dan toch op de site van Guy Prieels bent dan zie je dat hij ook met Louis Paul Boon heeft gewerkt en ook met beroemde acteurs. En dat is allerminst bluf.Reacties op: Uitdaging 1 (met dank aan Evy)

Meer informatie

Gesponsorde boeken