Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Kees van Duyn

Hebban is op zoek naar de duizend mooiste Nederlandstalige boeken aller tijden. Lezers kunnen hun persoonlijke top 25 samenstellen met de mooiste boeken die ze ooit hebben gelezen. Op basis van al deze persoonlijke favorieten wordt in september de eerste Hebban 1000 gepubliceerd. Vandaag de top 25 van Kees van Duyn, lid van de Hebban Thriller Club en Hebban recensent.

Kees van Duyn is sinds juni 2015 Hebban recensent voor het thrillergenre, coördineert zo nu en dan een leesclub en vanaf januari 2017 maakt hij deel uit van de Hebban Thriller Club. Zijn favoriete schrijvers zijn onder andere: Karin Slaughter, James Patterson, Unni Lindell en Arnon Grunberg. 

Mijn 25 mooiste boeken...

'En mijn 25 mooiste boeken... dat aangeven is eigenlijk niet te doen. Want er zijn zoveel mooie boeken. Welke moeten er gekozen worden en in welke volgorde? Dilemma! Uiteindelijk ben ik tot de onderstaande 25 gekomen. Wel min of meer in willekeurige volgorde. En het zijn niet allemaal boeken die ik vijf sterren gegeven heb. Er zitten er ook bij die ik er 'maar' vier gegeven heb. Maar ze wel bijzonder gevonden heb.'

Kees van Duyn

Mijn nummer 1

Schuim der aarde van Roxane van Iperen

1
2
3
4
5

Bekijk hier de complete top 25

Meer top 25's

Wat zijn jouw 25 mooiste boeken ooit?

Op hebban.nl/1000 kun je nu ook jouw persoonlijke lijst van vijfentwintig mooiste boeken die je ooit las samenstellen. Een prachtige trip down memory lane. Want welke boeken maakten in jouw leven een onuitwisbare indruk? Om welke boeken heb je het hardst gelachen of gehuild? Welke trokken je uit je leesdip of heb je heel vaak getipt aan vrienden, familie of collega's? Dat zijn de boeken die een plekje op jouw Top 25 Mooiste Boeken verdienen.

Om een top 25 aan te maken heb je een (gratis) Hebban-account nodig. Je bepaalt zelf of de lijst die je maakt zichtbaar is voor iedereen, alleen voor leden of alleen voor jezelf. Je top 25 is natuurlijk een levend document. Je kunt hem het hele jaar door aanpassen.

Inspiratie nodig? Bekijk hier de populairste top 25's van Hebban-lezers.

Klik hier en begin direct!

Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Kees van Duyn

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken