Hebban vandaag

Listmania /

Lees een boek waar je het koud van krijgt voor de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 37 reacties
Ben jij eigenlijk meer een winter- dan een zomermens en kun je wel wat kou gebruiken nu het buiten warmer wordt? Zoek je heil in een boek! Lees over kou, sneeuw en ijzige gebeurtenissen en voel jezelf afkoelen. Met deze Hebban Reading Challenge checklistcategorie lees je bijvoorbeeld een Scandinavische thriller, een horror, een boek waarin het vriest of een heel zielig verhaal.

Een boek dat zich afspeelt in de kou

Met een Scandinavische thriller zit je wat betreft kou meestal wel goed, maar daarnaast zijn er nog genoeg andere boeken die zich ook afspelen in de sneeuw of tijdens de koudste maanden. Zoals een roman over de Inuit, over een expeditie naar een bedreigde diersoort of over twee kinderen in Rusland tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Een boek met ijskoude personages

Niet alleen plaatsen maar ook personen kunnen ijskoud zijn. Psychopaten, sociopaten, kille moordenaars en genadeloze mensen. We komen ze liever niet tegen, maar laten ze via een boek toch graag binnen in ons leven. Met onderstaande boeken kun je goed gruwelen van de slechtste kanten van de mensheid zonder zelf risico te lopen.

Een boek vol ijs

IJs is niet alleen winterkou, maar ook zomerpret! Wil je een koud boek om lekker mee af te koelen op een warme dag, dan pak je er een boek over ijs bij. Sla snel alle benodigdheden in en ruim de vriezer uit, want je hebt flink wat plaats nodig om al deze lekkernijen zelf te maken. Tegen de tijd dat de eerste hittegolf over het land slaat, heb jij het heerlijk koel.

Een boek met 'koud' in de titel

Heb jij het makkelijk koud en heb je daarvoor eigenlijk alleen maar een simpele suggestie nodig? Pak dan een boek op met 'koud' in de titel. Daarvan vind je er meer dan genoeg, en het is een goede manier om deze Hebban Reading Challenge categorie af te vinken. Van romans en non-fictie tot thrillers; pak jouw favoriet op voor deze uitdaging!

Welk koud boek ga jij oppakken?Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een boek waar je het koud van krijgt voor de Hebban Reading Challenge

 


Gesponsorde boeken