Ik weet wat je denkt

29

In Stormgevaar was Jenn McDaniels, een meisje dat enorm met zichzelf in de knoop zat, Becca's eerste echte vijand. Haar ouders hebben een winkel in aas voor de visserij op het zuidelijke puntje van het eiland. Becca gaat er werken om geld te verdienen en om Derric te helpen, die nog steeds niet hersteld is van zijn verwondingen. Maar als Becca voor haar werk moet leren duiken wint ze het respect van Jenn, en er bloeit een vriendschap op tussen de meisjes.

Tijdens een van haar duiktochten doet Becca een schokkende ontdekking. Maar wat ligt er onder water dat zo angstaanjagend is?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Edge of the Water
Serie
Het Fluistereiland (2)
Genre
Young Adult
Vertaald door
Fanneke Cnossen
Laatste editie
24 maart 2014
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022999813 , 9789044961201

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijHebban recensie

Krachtig geschreven coming of age-roman

door Freya Sixma op 16-06-2015

Elizabeth George is een internationaal veelgeprezen auteur van thrillers en is voornamelijk bekend door haar ‘Inspecteur Lynley’-reeks. Niet alleen won ze diverse prijzen voor haar boeken, ook werd een groot aantal delen van de reeks verfilmd voor de BBC. In 2012 kwam het eerste boek van haar young adult-serie ‘Het Fluistereiland’ uit. Hiermee zette ze de stap naar het schrijven voor een jonger...


Lezersrecensies (1)

mooie pageturner

1 like
zeer mooi vervolg op het eerste deel. je voelt de personages groeien in het verhaal. Zeer benieuwd hoe het derde boek gaat zijn, want het staat in de sterren geschreven dat Becca's geheim op de een of andere manier zal uitkomen en wie zal er dan nog aan haar zijde staan en wat zal ze beslissen.......

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic