Kroatië

Kroatië

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Het Kroatië reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Kroatië reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt. Of het nu gaat om een rondreis per auto of voor wie langer in één bepaalde regio blijft. Een introductie video van dit magazine is tevens te vinden op reisreport.nl .

Kroatië als vakantieland is uiterst divers wat daarom ook kenmerkend is voor deze luxe uitgave van het Kroatië reismagazine. Veel bezocht zijn de stranden aan de Adriatische Zee maar ook de vele schitterende nationale parken verwelkomen elk jaar weer een onuitputtelijke stroom toeristen. Aan historie en herinneringen aan de vele verschillende heersers eveneens geen gebrek. Voor de geïnteresseerde reiziger is er dan ook bijzonder veel te bezichtigen. Zoals beroemde steden met een vermelding op de UNESCO Werelderfgoedlijst als Zadar, Dubrovnik, Split of Pore?. Vanzelfsprekend biedt Kroatië echter nog veel en veel meer waar je in het magazine alles over te weten komt. Van knusse bergdorpjes en havenstadjes in de regio Istrië, het weinig bezochte noorden en oosten van Kroatië alsook de meer dan duizend verschillende eilanden, elk met een eigen karakter.

Het Kroatië reismagazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een geschiedenisboek, een Kroatië reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een luxe uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Kroatië.

Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Een interactieve route kaart, video's, Kroatië reizigers community tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen.

Een onmisbaar magazine om goed in de stemming te komen voor je reis naar Kroatië, of natuurlijk om cadeau te geven. Om het magazine tot leven te zien komen is er een introductie video te vinden op de website reisreport . nl
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
108
Uitgeverij
REiSREPORT
Laatste editie
11 juni 2019
ISBN
9789082974539
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie