Pijngrens

76

Lijsten 1 Spots 1

Juli 2014.
Het leven van Annemiek Verwey, Bridget Homberg en Maxim Teeven lijkt in balans te zijn. Maar dan worden ze geconfronteerd met een vliegtuigramp die herinneringen wakker maakt aan een ramp die jaren geleden plaatsvond en die nog niet goed is verwerkt.

Ze zoeken ieder voor zich naar manieren om de onrust en de angst waar ze last van hebben te bezweren. Daarbij komt Annemiek voor een cruciale beslissing te staan, moet Bridget alles op alles zetten om de koers die ze gekozen heeft overeind te houden en maakt Maxim voor de tweede keer in zijn leven een onherstelbare fout.

Aanvankelijk staan de oplossingen die ze moeten kiezen los van elkaar, tot ze ontdekken dat hun persoonlijke geschiedenis al lange tijd onverbrekelijk aan de anderen verbonden is.

Maar ze ontdekken ook wie ze in de loop der jaren geworden zijn.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
25 april 2017
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045212814 , 9789461092748 , 9789045212814 , 9789045212814 , ...
Bestel dit boek vanaf  €19,99 bij

bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders
Bestel dit ebook voor  €7,99 bij

bestellen

Of vind de goedkoopste ebookaanbiederStreaming lezen of luisteren (met een abonnement)

Advertentie
ereader

Hebban recensie

    Janneke Bouwman Hebban Recensent

Een dijk van een thriller

door Janneke Bouwman op 07-07-2017

Hoeveel pijn kan een mens verdragen? Wat gebeurt er wanneer de pijn te groot wordt? Als je over de grens geduwd wordt van wat je aan kunt?    

27 maart 1977: vliegramp Tenerife waarbij 2 grote passagiersvliegtuigen op elkaar botsen. Veel Nederlandse vakantiegangers komen om het leven.

17 juli 2014: vliegramp Oekraïne door het uit de lucht schieten van een vliegtuig dat onderweg is naar Azië. Ook...


Lezersrecensies (4)

Vreemd einde

door: Goeitje 1 like
Ben niet een heel groot fan van Loes,maar vond dit een heel goed boek met voor mij een vreemd einde. Ga zeker meer van haar lezen nu.
ebook

Plakker

door: Karin 1 like
Het laatste boek van deze, voor mij, top-schrijfster is weeral een plakker. Het kleeft aan me en ik neem het overal mee naartoe totdat het uit is en dan vind ik het eigenlijk zonde! Ik kan al niet wachten op haar volgde boek!

Die cover is perfect!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
In dit boek neemt de auteur je mee naar mensen die familieleden verliezen door een vliegtuigramp. Als er een nieuwsbericht komt dat er weer een vliegtuig is neergestort, komen alle oude gevoelens weer naar boven uit hun eigen herinneringen. Het boek heeft vrij veel personages. Annemiek is een vrouw...

Psychologisch sterk boek

door: Pien 1 like
Pijngrens is een geweldig boek waarin de gevolgen van huiselijk geweld in verschillende vormen, goed is uitgewerkt. Ondanks dat de dader meteen bekend is, blijft het boek boeien. Als je van psycholosche thrillers houdt is dit een erg goed boek. Wil je nagelbijtend spannend dan kun je het beter...
ebook