Pijngrens

131

Lijsten 1 Spots 1

Juli 2014.
Het leven van Annemiek Verwey, Bridget Homberg en Maxim Teeven lijkt in balans te zijn. Maar dan worden ze geconfronteerd met een vliegtuigramp die herinneringen wakker maakt aan een ramp die jaren geleden plaatsvond en die nog niet goed is verwerkt.

Ze zoeken ieder voor zich naar manieren om de onrust en de angst waar ze last van hebben te bezweren. Daarbij komt Annemiek voor een cruciale beslissing te staan, moet Bridget alles op alles zetten om de koers die ze gekozen heeft overeind te houden en maakt Maxim voor de tweede keer in zijn leven een onherstelbare fout.

Aanvankelijk staan de oplossingen die ze moeten kiezen los van elkaar, tot ze ontdekken dat hun persoonlijke geschiedenis al lange tijd onverbrekelijk aan de anderen verbonden is.

Maar ze ontdekken ook wie ze in de loop der jaren geworden zijn.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
25 april 2017
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045212814 , 9789461092748 , 9789045212814 , 9789045212814 , ...


Door lezers

Thriller Club / Thrillers april 2017
01 april 2017 6 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Janneke Bouwman Hebban Recensent

Een dijk van een thriller

door Janneke Bouwman op 07-07-2017

Hoeveel pijn kan een mens verdragen? Wat gebeurt er wanneer de pijn te groot wordt? Als je over de grens geduwd wordt van wat je aan kunt?    

27 maart 1977: vliegramp Tenerife waarbij 2 grote passagiersvliegtuigen op elkaar botsen. Veel Nederlandse vakantiegangers komen om het leven.

17 juli 2014: vliegramp Oekraïne door het uit de lucht schieten van een vliegtuig dat onderweg is naar Azië. Ook...


Lezersrecensies (6)

Toevalligheden

door: Willeke 1 like
Het gaat over twee vliegtuigrampen die die jaren na elkaar plaatsvinden die voor nabestaanden een belangrijke rol spelen. Er zijn veel verhaallijnen en het kost wat moeite om de personen te leren kennen en welke relatie met elkaar hebben en met de beide vliegtuigrampen. Als dat eenmaal duidelijk...

Top!!

door: TJHX 1 like
Wat is Loes toch een geweldige schrijfster! Elke keer weer een top boek. Dit boek kon ik weer niet wegleggen en heb het in 3 dagen uitgelezen. Spannend!

Onderhoudend maar traag

door: Son370 1 like
Lastig om er goed in te komen, veel namen en de hoofdstukken lopen door elkaar, dat is in het begin niet prettig leesbaar maar het went wel. Het boek is op een bepaalde manier zeker wel onderhoudend maar het schiet niet echt op, beetje meer tempo had wel gemogen. De psychologie is iets aan de...

Vreemd einde

door: Goeitje 1 like
Ben niet een heel groot fan van Loes,maar vond dit een heel goed boek met voor mij een vreemd einde. Ga zeker meer van haar lezen nu.
ebook

Plakker

door: Karin 1 like
Het laatste boek van deze, voor mij, top-schrijfster is weeral een plakker. Het kleeft aan me en ik neem het overal mee naartoe totdat het uit is en dan vind ik het eigenlijk zonde! Ik kan al niet wachten op haar volgde boek!

Die cover is perfect!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
In dit boek neemt de auteur je mee naar mensen die familieleden verliezen door een vliegtuigramp. Als er een nieuwsbericht komt dat er weer een vliegtuig is neergestort, komen alle oude gevoelens weer naar boven uit hun eigen herinneringen. Het boek heeft vrij veel personages. Annemiek is een vrouw...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic