Advertentie

Dit boek is onderdeel van het project Dizary. Binnen dit project hebben de auteurs Patrick Berkhof, Jasper Polane en Johan Klein Haneveld boeken geschreven die zich allemaal af spelen in de wereld van Dizary. Een wereld die dus in het werk van verschillende auteurs te herkennen is.
Dizary is een bijzondere wereld. Deze wereld bestaat uit drie delen : Eteria, een stadsdeel met bijzondere bouwwerken, dit is het bovenste deel van de wold. Daaronder bevind zich Dizary een verwarrende stad met rare wegen en tunnels. Helemaal beneden is Nedorium een soort trieste onderwereld.
De omgeving waarin het verhaal zich afspeelt is heel fantasierijk en doet een beetje aan Escher denken.
De personages zijn goed uitgewerkt. De vrienden Arak en Ileas komen op een toevallige wijze in contact met de overige personages. Ze maken een ontwikkeling door van straatbandiet tot held. Onderwerpen als vertrouwen en vriendschap spelen een rol in dit boek.
De schrijfstijl is prettig. Het leest makkelijk en je kunt je heerlijk inleven in de fantasywereld waarin het verhaal zich afspeelt. Het is een origineel boek. Een boek om van te genieten.

Reacties op: Een boek om van te genieten.

27
Het levende systeem - Patrick Berkhof
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners