Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Slaap kindje slaap, maar blijf alert

Carrie Miller wordt met een inval opgepakt door de FBI. Tijdens de huiszoeking worden sierraden aangetroffen en een blouse met bloedspetters. Bewijsmateriaal die in de richting wijzen van diverse moorden die zijn gepleegd door haar man Daniel Miller. Onschuldige inwoners zijn in de afgelopen periode vermoord. Het handelsmerk van de moordenaar is kenmerkend. Bij de slachtoffers ontbreken de ogen en zijn de oogkassen gevuld met zand. Mede daardoor krijgt de moordenaar de naam “de Zandman”. De FBI en officier van justitie zijn ervan overtuigd dat Carrie op de hoogte was van de moorden. Ze is medeverdachte.

Otto Peltier, advocaat van de familie Miller verzoekt Eddie Flynn om de zaak te behartigen van Carrie Miller. Otto is geen strafpleiter in tegenstelling tot Eddie. Volgens Otto is Carrie onschuldig en moet ze vrijkomen ondanks alle verdenkingen en berichten in de media. Het team van Eddie Flynn bestudeert de zaak en besluit de verdediging op zich te nemen. Vanaf dat moment komt de Zandman weer in actie. Hij zet Eddie en zijn team onder druk, mede door Kate uit te schakelen.

Lukt het Eddie om de rechter en jury te overtuigen van de onschuld van Carrie? Drew White, van het OM team, legt bewijslasten voor ten nadele van Carrie. De tijd tikt verder en Eddie en zijn team hebben het zwaar. Het lijkt er steeds meer op dat in deze zaak de Zandman een handlanger had.

Ik las “De Handlanger” van Steve Cavanagh, een Eddie Flynn thriller. Een zeer spannende thriller waar je heel snel in het verhaal wordt gezogen. Deze auteur weet je op briljante wijze te boeien. Tot aan het einde blijft het verrassen.

Het verhaal is logisch opgebouwd. Door de korte hoofdstukken zijn beschreven vanuit een van de hoofdpersonen. Je moet je tijdens het lezen hiervan goed bewust zijn.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anton van Alphen