Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

De andere waarheid

Bianca 12 januari 2023
Na het lezen van het eerste deel van dit duo, ‘Het laatste leven’ was ik al enthousiast en dat enthousiasme is nu alleen maar toegenomen.
De schrijfstijl van Mohlin & Nyström vind ik geweldig, het is de perfecte combinatie van spanning en inlevingsvermogen in de personages.

Alicia voelde dat er iets stukging binnen in haar. De belevenis was fysiek. Iets was kapot, was losgekomen van zijn plek of was simpelweg gestopt met functineren. Wat het ook was, ze wist dat het nooit meer zou genezen.

Ik voel tijdens het lezen op een bepaald moment de spanning onder mijn huid kruipen, mijn ademhaling hapert en dat voel ik niet zo vaak.
De plot is genius voorbereid, uitgevoerd en ook de ontknoping zag ik niet aankomen.
De personages die het verhaal maken zijn indrukwekkend, zowel innerlijk als uiterlijk blijven ze in je gedachten hangen. Je moet het verhaal echt even verwerken, een plekje geven.
De functie van John Adderley is op zijn zachtst gezegd bijzonder te noemen, zijn rol als infiltrant is her en der wel wat ongeloofwaardig maar dat komt het verhaal ten goede.
Mohlin & Nyström hebben een datingapp als uitgangspunt voor dit boek gekozen, dat draagt er zeker ook aan bij dat het verhaal leeft, het is een maatschappelijk onderwerp wat bijna dagelijks in de publiciteit komt.
‘De andere waarheid’ is een verhaal wat ik zeer graag gelezen heb en waar ik echt van onder de indruk ben geraakt.

De andere waarheid krijgt van mij 5 sterren!

Ik las dit boek voor Thrillersanmore en wil Harper Collins hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar.
1

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Bianca

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!