Geweldig
De proloog van het verhaal is meteen zeer aangrijpend, dus eenmaal begonnen met lezen in dit boek is er ook geen stoppen meer aan. En stoppen wil je ook gewoon niet meer, kan ik je beloven. Het is echt van begin tot eind een onwijs geweldig, fantastisch, meeslepend, mysterieus en spannend avontuur! (Ik ben maar een klein beetje enthousiast hoor )
Het verhaal heeft wortels in het verleden, maar speelt zich af in het heden, waar heden en verleden naast elkaar leven. Hoe dat precies zit moet je zelf lezen, maar het is echt zo supergaaf!!
Ik heb zo intens zitten genieten van dit sprookjesachtige jeugdboek, wat dus zeker niet alleen leuk is voor kinderen. Iedereen moet dit boek gewoon lezen!
Het verlangen van de prins kan zo in het rijtje tijdloze klassiekers naast bijvoorbeeld Paul Biegel! Een aanrader!