Advertentie

Ik was erg benieuwd toen ik aan dit boek begon of het erg zou zijn dat ik de gebeurtenissen uit de voorgaande vier delen gemist heb. In het begin was ik daar wel even bang voor, want je valt middenin iets, maar gelukkig bleek dat al het belangrijke voorgaande ook nog teruggehaald werd!

Het verhaal was meteen vanaf het begin heel spannend en Tica heeft een fijne vlotte, meeslepende schrijfstijl, waardoor ik alles van dichtbij meebeleefde en meeleefde met de sympathieke Zoë. Heel af en toe ging het verhaal me iets te snel, maar gelukkig was dat niet vaak het geval. Vaart zit er in ieder geval wel lekker in!
Je leest niet alleen Zoë’s verhaal nu, maar ook zes jaar geleden toen bepaalde gebeurtenissen in gang werden gezet, en je leest af en toe een beangstigend stukje vanuit psychopaat Sven. Maakt het allemaal nog boeiender!

Er gebeurt in dit boek heerlijk veel (niet te veel), alleen op 3/4 was er nog steeds veel gaande en begon ik me af te vragen of het wel allemaal (grotendeels) afgerond zou gaan worden. Dat was dus maar het geval voor 1 van de 3 zaken en dat vond ik een klein minpuntje, ik had liever 2 van de 3 gezien. Dat was voor mij iets bevredigender geweest. Voordeel is wel dat ik het liefst NU METEEN het volgende deel wil lezen!
Al met al een fijne thriller, inderdaad prima los te lezen, en voor mij een aangename kennismaking. Op naar deel 6!

Reacties op: Spannend

43
Volkerak - Tica Morgan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners