Komisch, vlug en chaotisch
Hoe vermoord je een man (op 10 manieren) gaat over Millie, die na een nare ervaring van haar zusje een taxiservice voor vrouwen begint. Stuur je M een appje, dan redt zij jou uit de klauwen van de vervelende man en leert zij die man een (dodelijk) lesje. Erg nobel en stoer, maar loopt het niet een beetje uit de hand?
Het is een vlug en komisch verhaal over een stoer, maar een tikkeltje chaotisch karakter. Toch heeft het naast de zwarte humor ook een serieuze noot, want sommige situaties uit het boek zijn pijnlijk realistisch. Hoewel het vlotjes doorlas, bleef het verhaal voor mij soms wat oppervlakkig. Zeker Millies eigen achtergrondverhaal, die juist zo intrigerend leek, had voor mij iets meer kunnen worden uitgewerkt. Desondanks zeker een vermakelijk verhaal!
Voor liefhebbers van Alle moeders haten mij, Favoriete dochter en Huwelijksadvies van een seriemoordenaar.