Opposites attract, small town romance, second chance love en best friends brother

Boekdine Boekdine
24 mrt 2026

In How to break my heart runt Eva Woods haar eigen café in het pittoreske dorpje waar ze is opgegroeid. Als haar beste vriendin Maddy gaat trouwen, wordt ze gevraagd om te helpen bij de organisatie. Zelfs als dat betekent dat ze veel moet samenwerken met Maddy’s afstandelijke, maar knappe broer Ashton. Als tiener was ze verliefd op hem, tot hij haar hart brak.How to break my heart is een romantisch verhaal dat sterk is in zijn tegenstellingen. Van het gezellige café in het klein dorp tot succesvolle business in de grote stad. Van de koele, ‘bad guy’ miljonair tot de warme café-eigenaresse. Het verhaal is luchtig, heeft emotie en aantrekkingskracht, en leest lekker makkelijk weg. Met een aantal klassieke tropes (opposite attract, small town romance, second chance love, best friends brother) kan ook de romanticus haar hart ophalen bij dit verhaal. Het plot is niet geweldig en de vriendschap tussen Eva en Maddy ronduit dubieus, maar toch heb ik door de vlotte schrijfstijl en de spanningen tussen de hoofdpersonage genoten van dit verhaal. Soms ben je toe aan zo’n spicy verhaal vol drama en dan ben je met How to break my heart precies op het juiste adres. Voor liefhebbers van Brittainy C. Cherry en Kennedy Ryan.

Meer recensies van Boekdine