Mzzl Moeders
De voorganger van de Mzzl Moeders waren de Mzzl Meiden. Zelf heb ik die serie echter nooit gelezen.
De dames van Mzzl meiden zijn nu echter opgegroeid en staan voor nieuwe uitdagingen in hun leven.
Het verhaal gaat over drie zussen die onderling een hele goede band hebben. Ze zijn niet alleen zussen maar ook nog eens een drieling. De hoofdstukken zijn kort en bondig waardoor je er doorheen vliegt. Tevens wordt het verhaal verteld vanuit het perspectief van alle drie de zussen. Elk hoofdstuk gaat over een andere zus waardoor je ze allemaal beter leert kennen.
Zus Tanja is een alleenstaande moeder en woont bij haar vader en stiefmoeder in Londen.
Zussen Joan en Hanna wonen in Amsterdam. Hanna heeft geen vaste relatie en wil ook geen kinderen. En zus Joan heeft al jaren een relatie met Brent en samen zijn ze klaar voor een nieuwe stap in hun relatie.
De rode draad in dit verhaal is toch wel wie de vader van Chris is? Zus Tanja heeft een zoon, maar niemand weet wie de vader is. Tot het einde van het boek. Het eindigt dan ook met een cliffhanger waardoor je weet dat er nog een vervolg op komt.