Advertentie

De proloog van ‘Achtervolgd’ zet meteen de toon van het verhaal. Wie is de persoon uit deze proloog? En wat is er na deze heftige gebeurtenis met haar gebeurd? Daar kom je tijdens het lezen van de rest van het boek achter.

Lisa Sanders heeft met Tess Thompson een fijn maar complex personage gecreëerd. Gaandeweg het verhaal ontdek je dat ze in haar jeugd het een en ander meegemaakt heeft en dat heeft haar gevormd tot wie ze nu is. Aangezien ‘Achtervolgd’ een eerste deel over Tess is, zal je in de verdere boeken nog meer over haar en haar verleden ontdekken.

Het verhaal leest prima, maar het gaat op sommige punten best snel. Sommige gebeurtenissen volgen iets te snel op elkaar, waardoor je voor je gevoel af en toe wat informatie lijkt te missen. Aan het einde van het verhaal heb je wel je antwoorden, maar het was prettig geweest als het op bepaalde punten wat uitgebreider was uitgewerkt. Dan had het verhaal net wat extra’s gehad.

Sanders heeft een prima eerste thriller over rechercheur Tess Thompson geschreven. Het is aan de ene kant een afgerond verhaal rondom de zaak waaraan gewerkt wordt, en aan de andere kant blijft er voldoende ruimte over voor nieuwe delen over dit personage. Je wil nog wel meer weten over Tess en hoe zij zich verder ontwikkelt binnen haar nieuwe team.

Reacties op: Prima eerste thriller

11
Achtervolgd - Lisa Sanders
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners