Advertentie

‘Buren with benefits’ is het eerste deel uit de Onbreekbaar-trilogie, die Lisette Jonkman speciaal voor Kobo Plus schreef. Later dit jaar verschijnen de boeken ook als paperbacks. Liefhebbers van deze auteur én van de Verkikkerd-reeks zullen deze trilogie met veel plezier lezen.

Het verhaal wordt afwisselend verteld vanuit Abigail en Ferdi(nand). Hierdoor leer je de beide personages goed kennen en lees je ook hun gedachten en gevoelens (over zichzelf én over elkaar). Je kent deze personen al een klein beetje uit de Verkikkerd-reeks, maar in deze Onbreekbaar-trilogie leer je ze pas echt kennen. En dan blijkt er meer achter beide personen schuil te gaan dan je in eerste instantie had verwacht.

Jonkman heeft een heerlijke schrijfstijl. Dat bewijst ze keer op keer met haar boeken. ‘Buren with benefits’ is leuk, interessant én sexy. Als je eenmaal aan het verhaal begonnen bent, wil je het liefste gewoon door blijven lezen. En na het laatste hoofdstuk wil je meteen door met het tweede deel, ‘Onbegrensde liefde’.

Reacties op: Leuk, interessant en sexy boek

244
Buren with benefits - Lisette Jonkman
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners