Advertentie

In ’De achtbaantester’ volg je het verhaal van Herman, een bijzonder personage dat je al gauw in je hart sluit. Je gaat als lezer mee in zijn dagelijkse routine en je mag mee in zijn allereerste echte reis in de liefde. Nancy Olthoff beschrijft het doen en laten van Herman op een mooie manier. Je leest zijn gedachten en zijn gevoelens en je leeft ontzettend met hem mee. Zeker als je stukje bij beetje ontdekt wat hij in het verleden al heeft meegemaakt. Zijn pijn en verdriet komen daarbij naar boven en daar houd je het als lezer niet altijd droog bij.

Als je eenmaal begonnen bent in dit boek, wil je het liefste door blijven lezen. Je wil weten hoe het afloopt tussen Herman en Jeanette, je bent benieuwd hoe het Herman vergaat als hij langzaamaan uit zijn comfortzone gaat en je wil weten wat er nu precies in het verleden is gebeurd. Het laatste hoofdstuk vormt een mooie, passende afsluiting bij dit boek.

‘De achtbaantester’ is het debuut van Olthoff. Wat heeft ze een mooie debuutroman geschreven. Het verhaal van Herman raakt je en blijft nog wel even door je hoofd spoken als je het boek uithebt. Heel knap gedaan!

Reacties op: Mooie debuutroman

25
De achtbaantester - Nancy Olthoff
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners