Mooie, rauwe gedichtenbundel met uitnodiging tot zelf weg schrijven van je gedachten.
Schrijf je emoties vrij..
Met deze mooie, rauwe gedichtenbundel nodigt schrijfcoach Eveline Broekhuizen je uit om je kwetsbaar open te stellen en om net als haar uit je hoofd te gaan en zo je gedachten weg te gaan schrijven op papier.
Schrijven is een veilige manier om je gevoelens te gaan verkennen en je emoties te gaan doorvoelen.
Zo kun je je gedachten gaan ontrafelen en gaan luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft.
Wanneer je door blijft schrijven zonder te stoppen dan komt er naar boven wat er zich in je onderbewustzijn afspeelt.
Zo reikt Eveline je bij elk onderdeel een vraag aan die je mag gaan aanvullen, zodat je woorden kunt gaan geven aan je gevoelens.
Dit kan door te dichten maar ook door te freewiten.
Wanneer je gaat freewriten geef je je gedachten aandacht en dit helpt je om je emoties een plek te geven.
Freewriten is erg helend.
We houden zo lang vast
Aan wat is geweest
Tot het onszelf
Van binnen breekt
Breek me heel is een open, kwetsbare gedichtenbundel.
Eveline neemt je mee door de diepere lagen van het leven.
Zo gaat ze dwarsdoor angst, verdriet, rouw, jaloezie en woede. Ze doorvoelt het allemaal.
Eveline haar gedichten gaan over leren loslaten, toelaten en weer thuis komen bij jezelf.
De mooie, pure paginagrote foto's die ze van zichzelf heeft toegevoegd maken de bundel tot een mooi geheel.