Love pip<3
Wanneer er chaos dreigt in Lutra kan alleen een koninkrijkskampioen de vloek opheven. In een visioen is gebleken dat Pip de uitverkorene is echter kan hij dit niet alleen. Hij gaat op zoek naar versterking. Hij ontmoet Ava en Finn en samen gaan ze vloek tegen het lijf!
Zijn Pip en Ava sterk genoeg om de vloek te verbreken en de wolven te verslaan, of zal Lutra ten onder gaan aan de duisternis?
Linn heeft een magisch verhaal neergezet met Pip, Ava en Finn in de hoofdrol. Het verhaal is makkelijk te volgen en alles wordt mooi uitgediept, zo ook de personages die leer je steeds beter kennen. En ohhh Pip! Ik vond je op de cover al zo schattig maar na dit verhaal des te meer! Kan ik jou adopteren? Hihi.
Ook heel mooi zijn het inspringen van de tekst en de pootjes. Heerlijk! Kan hier zo van genieten in een boek.
De rode draad in het verhaal vriendschap, hoop en moed wat door de verhaallijn heel fijn en magisch is weggezet. Het leest heerlijk en vermakelijk weg, je kunt je echt even onderdompelen in het magische koninkrijk en in het bos.
Linn heeft aan het einde van het boek een overzicht geplaatst van de verwijzingen en namen. Super interessant om te lezen. Ze heeft er goed over nagedacht wat het boek bijzonder maakt! En nog een bonus waar je lekker van kunt smikkelen.. hmmm
Dankjewel linn dat ik mocht meedoen aan de blogtour!!