Recensie van boekjesenplantjes
River geeft na een break-up én na veel gezeur van haar beste vriendin Natalie toe om mee te gaan op vakantie naar Key West. Daar ontmoet ze Alex, een rasechte cowboy die wel heel erg aantrekkelijk is. Ze beleven een leuke tijd samen, maar na de reis scheiden hun wegen. Of toch niet?
Toen ik de cover van dit boek zag, was ik meteen verkocht. Heel simpel, en heel mooi. Vanaf de eerste pagina zat ik mee in het verhaal. Je denkt dat het boek voorspelbaar is, maar er gebeuren dingen die je zeker niet verwacht, wat het boeiend blijft houden.
De schrijfstijl is supervlot, het boek leest daardoor erg gemakkelijk. Je leert Alex en River goed kennen omdat ze om de beurt aan het woord komen. Zo krijg je een duidelijk beeld over de karakters van de hoofdpersonages, maar ook van hun omgeving. Zo heeft Alex nog drie broers en een zus. Deze drie broers komen in de vervolgdelen van deze serie aan bod.
Het meest fijne aan dit verhaal is voor mij dat Alex zo een leuke vent is. Zachtaardig, eerlijk, galant en onwijs sexy. Ik kan alleen maar hopen dat zijn broers even aangenaam zijn!
-x-