Jouw ideale fantasy-read!
Ben je fan van Acotar of the Serpent and the Wings of Night? Dan ga je deze serie geweldig vinden!
These Hollow Vows is het eerste boek in deze Fantasy duologie en laat ons kennis maken met Abriella (Brie) en haar zus Jas.
Brie zou nooit een overeenkomst sluiten met de Fae, zelfs de dood is beter dan hun gewiekste plannetjes. Maar wanneer haar zus Jas wordt verkocht aan de wrede Unseelie koning, moet Brie haar eigen regels breken en gaat ze akkoord om drie magische relikwieën uit het Seelie rijk te stelen, in ruil voor haar zusters vrijheid.
Brie's enige manier om in het Seelie rijk te komen is om zich voor te doen als een potentiële bruid voor de Seelie kroonprins, een prins die niet zo verdorven is als ze eerst had gedacht. Vastbesloten om haar gevoelens zich niet te laten afleiden van haar doel, accepteert ze de hulp van een groep outcasts. Maar als Brie meer en meer tijd spendeert met hun mysterieuze leider Finn, vindt ze het alsmaar moeilijker om ook aan zijn charmes te weerstaan.
Dit boek zit tjokvol mysterie, spanning en verraad. Je weet niet wie je kan vertrouwen en telkens wanneer je denkt dat je er uit bent, blijkt dat je het mis had. Brie is verscheurd tussen haar gevoelens voor Sebastian én Finn, je kan het wat vergelijken met Twilight's team Jacob en Edward, maar het is niet overheersend.
De magische artifacts, de mysterieuze Finn, de jaloeze, de Seelie vs Unseelie en vooral de spanning maakt dit boek tot jouw ideale volgende fantasy-read!