Een Must Read!
In het 19de eeuwse Buenos Aires onbtreekt het Inez Olivera aan niks, behalve dat ene ding dat ze graag wil: haar ouders, die haar nooit meenemen op hun wereldreizen en maandenlang achterlaten bij haar tante. Tot Inez een bericht krijgt dat haar ouders zijn omgekomen in mysterieuze omstandigheden. Wanhopig om uit te zoeken wat er precies is gebeurd, zet ze koers naar Caïro, met alleen haar schetsboeken en een antieke ring die haar vader haar heeft opgestuurd.
Wanneer ze in Egypte aankomt, ontluikt er plots magie uit de ring en Inez wordt in een verraderlijk circuit gegooid dat mogelijks levensgevaarlijk kan zijn - en recht in de armen van de irritant knappe assistent van haar nieuwe voogd, die vastberaden lijkt te zijn om haar bij elke stap tegen te werken.
Mensenlief, dit is een MUST READ! Echt waar, als je van mysterie, avontuur en ontluikende romances houdt, is dit absoluut jouw next read. The vibes are vibing, the plots are plotting en the tropes are troping!
Inez en Whit hebben zo'n leuke dynamiek tussen hen in hangen, je voelt de spanning opbouwen en je hoopt samen met hen op die eerste kus dat je bijna het boek dicht zou slaan in een poging ze te doen kussen. De ruwe bolster met een gouden hartje à la Rick O'Connell weet meteen je hart te veroveren, naast dat van Inez. Bereid je voor op forced proximity, 'Are you hurt?' (x 23), 'I've got you', half dood zijn maar toch bezorgd zijn omdat Inez één keer geslagen werd (Please let me look at you... omg, SWOON!)
Daarnaast is er natuurlijk het mysterie rond Inez haar ouders dat de rode draad van het boek is, en dit alles in het magnifieke kader van het oude magische Egypte? Mijn romantasy hart loopt over!
Ik herhaal het nog even: een MUST READ! Oh, en een kleine waarschuwing: dit is geen standalone. Wist ik niet en het boek eindigt met een gigantische cliffhanger.