Inspirerend verhaal!

Corina Corina
21 mrt 2022

Samenvatting:

Als Viora te horen krijgt dat ze acute lymfatische leukemie heeft verandert alles: haar bruisende leven waarin ze samenwoont met haar vriend Joost, vijf keer per week sport en fulltime werkt staat volledig op zijn kop. In Beter op reis beschrijven Joost en Viora de rollercoaster waarin hun leven is veranderd: de gekke en aangrijpende situaties in het ziekenhuis, de hoop en wanhoop, kleine overwinningen en grote mijlpalen en hoe ze elkaar en hun relatie op de been houden. Na tweeënhalf jaar ziekenhuis wordt Viora genezen verklaard. Ze laten alles achter zich om hun droom waar te maken, en vertrekken voor een jaar op wereldreis.

Wat ik er van vond:

Dit boek stond al zo lang op mijn t.b.r lijst.
En ik ben blij dat ik het eindelijk ben gaan lezen.
Wat een mooi, aangrijpend en vooral inspirerend verhaal!

Wat ik heel mooi vind is dat je het verhaal leest vanuit Joost en Viora. Want dit maken ze samen mee als koppel.
Ik vond het heel heftig om te lezen, sommige stukjes echt met een brok in mijn keel gelezen. Maar ook heel verhelderend.

Viora en Joost vertellen echt alles, over de behandelingen en ze beschrijven hun gevoelens heel duidelijk.
Maar het is ook op een hele luchtige manier geschreven en met humor erin. Sommige stukjes ook echt gelachen. En wat een powerkoppel! Heel veel respect voor dit koppel.
En Viora wat een powervrouw ben jij! Zoveel meegemaakt en zo positief in het leven. Ik ga jullie reisverhaal binnen kort ook zeker lezen.

Meer recensies van Corina