Geweldig concept
4,5/5
Het recept van ‘Dossier Paul’ viel vorig jaar in de smaak. Toen Laura en Silke een nieuw boek aankondigden met hetzelfde format was ik meteen getriggerd. Bovendien was ik ook meteen overtuigd door het thema - hekserij in de middeleeuwen intrigeert me namelijk enorm.
Aangezien ik ‘Dossier Paul’ had gelezen, wist ik ongeveer aan wat ik me kon verwachten, maar tijdens het lezen kwam er dan toch nog een verrassing. ‘Dossier Isolde’ bleek anders in elkaar te zitten. Ik vond het concept van dit boek geweldig en ik heb me onmetelijk geamuseerd met het ontrafelen van het verhaal - ook al was het met de nodige spanning.
Het verhaal zelf zat ook goed in elkaar. Hoewel ik erin geslaagd ben om de juiste vakjes aan te tikken, lag de uitkomst er niet vingerdik op. Je moet als lezer goed nadenken hoe je het verloop aanpakt. Laura en Silke hebben dus een vernuft en boeiend boek neergepend. Het was fantastisch om in de 17e eeuw te vertoeven.
Ik mocht dit boek lezen in ruil voor mijn eerlijke mening.
Ik mocht dit boek lezen in ruil voor mijn eerlijke mening.