Van elke bladzijde genoten
Ik heb om eerlijk te zijn geen enkele opmerking over dit boek - ik vond het fantastisch! Dit boek is een ware ode aan romantische verhalen, maar bevat tegelijkertijd zoveel diepgang als de zee.
Emma zorgt al jaren voor haar vader en je komt als lezer uiteindelijk te weten hoe het komt dat haar vader zo hulpbehoevend is en hoe het komt dat haar moeder er niet meer is. Het is een dramatische verhaallijn, die Emma tekent als personage.
Je gunt haar als lezer de kans om samen met een grote beroemdheid een scenario te herschrijven dan ook zo hard! Haar ontmoeting met Charlie - die trouwens ook een hele rugzak meezeult - was dan wel niet wat ze ervan verwachtte, maar hoe ze samen verder evolueren in het verhaal is hartverwarmend, grappig, emotioneel en soms ook wat triest. Hun verhaallijn heeft dus alles voor een goede romcom!
Ik ben door dit verhaal heen gevlogen en ik heb er zo intens van genoten! Mijn leesjaar is dus goed gestart!
Ik mocht dit boek lezen in ruil voor mijn eerlijke mening.
Ik mocht dit boek lezen in ruil voor mijn eerlijke mening.