Psychologische thriller

Sarah en Jake hebben 3 kinderen. Alle 3 nog geen 3 jaar. Het is zwaar voor ze. Helemaal nu hun jongste zoon Max ziek blijkt te zijn. Hij heeft suikerziekte en huilt eigenlijk de hele dag. Sarah is er mee aan. De opvoeding en het huishouden komt volledig op haar schouders en ze is totaal op.
Als ze dan een wandeling maakt met Max en even bij het water gaat zitten, raakt ze Max kwijt…. Zal hij op tijd gevonden worden?

Jenna Star leeft in een camper met haar man en 3 kinderen. Ze leven volgens hun eigen regels, volledig overgeleverd aan de natuur. Geen stroom, geen telefoons, geen bewerkt eten en geen school. Zodra ze zich ergens thuis voelen, trekken ze weer verder. Willow, de oudste dochter is het zat. Als haar moeder een 4e kind adopteert en ze weer vertrekken is voor haar de maat vol. Maar wat kan ze doen? En waarom huilt hun nieuwe broertje zoveel?

“Maar in haar hart draagt ze een goudklompje van rebelsheid, een klein baken van hoop dat er binnenkort een dag komt waarop ze kan doen wat zij, Willow, zelf wil.”

Een spannend boek weer over het verlies van een kind, de moeilijkheden en het verdriet van leven met een ziek kind, een moeder met een heel eigen idee van een goede opvoeding en een opstandige puber dochter die de keuzes van haar moeder in twijfel trekt.
Ik was geboeid! Van begin tot eind.

Meer recensies van een_kast_vol_boeken