Geheimen kunnen je maken of breken
Fankie Howe heeft een goed voor elkaar in Londen als hotelmanager maar niemand weet dat ze erg achtervolgd wordt aan herinnering rond de verdwijning van haar beste vriendin Sophie die 20 jaar geleden verdween. Dan neemt de broer van Sophie plots contact met haar op en is Frankie genoodzaakt om terug te keren naar de plaats waar ze haar jeugd doorbracht en ook de plek waar al haar geheimen verborgen liggen. Maar wat Frankie niet weet is dat ze niet de enige is met geheimen.
De schrijfstijl die zeer vlot is schept een bepaalde sfeer in het verhaal dat je zeker mee zal voeren. De personages werden wel goed neergezet maar door het wisselende perspectief raak je als lezer misschien snel in de war wees hier dus zeer op bedacht als een wisselend perspectief jou niet zo aanspreekt of ligt.
Het verhaal zelf miste echter wel de spanning ook zijn sommige stukken net iets te langdradig en heb je als lezer het gevoel dat het verhaal geen enkel doel kent. Het einde zat dan weer zeer goed en sterk in elkaar wat voor mij zeker het grote pluspunt aan dit boek was.
Al bij al was dit zeker een boek waar ik alvast van genoten heb al heeft het niet al mijn verwachtingen kunnen inlossen maar hij was zeker niet slecht voor tussendoor.
Dit boek krijgt van mij 3 sterren.