Advertentie

Als de succesvolle zakenman Damian zijn broer die hij al jaren niet meer heeft gezien plots op tv ziet roept dit heel wat vragen bij hem op. Als hij dan ook nog eens ontdekt dat zijn broer Paul terminaal ziek is neemt Damian een rigoureuze beslissing en stapt op het vliegtuig om verhaal te halen bij zijn broer. Damian weet alleen nog niet dat deze ontmoeting zijn leven voorgoed zal veranderen.

De schrijfstijl is het eerste wat opvalt als je aan dit boek begint het verhaal leest zeer vlot en het grote lettertype zal zeker bij velen in de smaak vallen.

Het plot is zeer mooi opgebouwd in dagboekvorm maar toch mist het verhaal zelf wel wat diepgang en de twee broer ontwikkelen zich wat matig.

Het verhaal zelf kent helaas wat voorspelbaarheid en je mist ook wel een mooi einde net omdat het boek zo dun is kwamen ook de emoties die je verwacht had in het begin aan een rotvaart voorbij.

Ondanks zijn voorspelbaarheid en weinig diepgang zit dit boek toch vol met mooie zinnen en levenslessen die zeker zullen blijven hangen en het lezen mocht dit boek je aanspreken zeker de moeite waard maakt.

Reacties op: Een boek die je een spiegel voorhoud

26
Tussentijd - Erik Hensel
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners