Advertentie

De net afgestudeerde Tim Turner kan zijn geluk niet op wanneer hij wordt aangenomen door het IT-bedrijf The Keeler Company in Washington. hij krijgt een luxe appartement en maakt in korte tijd promotie. Maar dan ontmoet hij een man die zichzelf de vriend noemt en laat Tim de duistere kant van het bedrijf zien.

Al snel blijkt dat het leven van Tim in gevaar is en besluit hij naar Den Haag te vluchten om er een nieuw leven te beginnen. Maar hoe nieuw kan een leven zijn als het oude je al snel inhaalt.

De opbouw van dit boek is zeker een meerwaarde al duurt het wel een tijdje voordat de spanning in het verhaal toeneemt. Ook aan de technische kant van het verhaal is er zeker niets aan te merken al zal het wel wat moeite kosten voor enige lezers om zich volledig in het verhaal te kunnen vinden.

De personages komen zeer realistisch en echt in het verhaal over al moet je als lezer wel even geduld hebben voordat alle stukjes rondom de personages bij elkaar komen.

De schrijfstijl is zeer vloeiend en nodigt meteen verder uit om te lezen. Ook de thematiek die in dit verhaal verwerkt is, is glashelder en zet je tijdens het lezen meteen aan tot het betere denkwerk.

De Macht van K is zeker een aanrader voor wie van spanning en een stevige portie realiteit in een Thriller houd.

Reacties op: Een verhaal dat feit en realiteit verbindt

108
De macht van K. - Jens Vern
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker