Sprookjes maar net een beetje anders

Evy2004 Evy2004
3 mrt 2018

Als Anna op een dag op school een pop vind komt ze er tot haar verbazing achter dat deze van Abel blijkt te zijn een jongen waarvan word gezegd dat je hem het beste kunt mijden. Als Anna hem een paar dagen later een prachtig sprookje hoort vertellen aan zijn jongere zusje word ze op slag verliefd op de jongen die over twee kanten lijkt te beschikken. Maar het sprookje word steeds donkerder en als er doden in biggen te vallen duikt ook in de echte wereld het eerste lijk op.

De schrijfstijl in dit boek kon ik zeker heel erg waarderen alleen vond ik dat het verhaal zeker in de eerste paar hoofdstukken wat traag verliep maar ongeveer in de helft neemt het tempo in het verhaal toe en word het een zeer interessant verhaal. De personages vond ik zeer prachtig in het verhaal verwerkt ik leefde gewoon heel het verhaal door met ze mee enkel de houding van Anna’s vader tegenover Abel vond ik wel begrijpelijk maar het kwam ook wel een beetje verwarrend op me over.

Wat heb ik toch genoten van dit boek ondanks de trage start vind ik het lezen van dit boek zeker de moeite waard. Zo las ik een sprookje dus nog nooit en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Ik geef dit boek 4 sterren.

Meer recensies van Evy2004